fbpx

Coach i Vejle

Professionel coaching ved certificeret coach i Vejle.

Coach i Vejle

Nogle af de vigtigste ting i livet kan være ting vi ikke kan snakke med vores nærmeste om. Folk der ikke hør os fordi de har deres egen agenda, ikke respekterer os eller de ikke forstår vores måde at se tingene på. Relationer der gør ondt eller følelsen af mangel på mening eller om vi kommer til at klare den. Livsindsigt Coaching hjælper med at få klarhed i hvad der er vigtigst, med respekt, uden agenda, aktivt lyttende. Så du kan blive afklaret og følge din egen livsvej med god samvittighed.

Coach i Vejle

Livsindsigt Coaching i Vejle har et lyst lokale oppe på 4. sal, med udsigt til Mariaparken. Du kommer ind i porten ved Orla Lehmannsgade 5 og trykker på dørtelefonen hvor der står Livsindsigt.

Tag elevatoren eller trapperne hele vejen op. Elevatoren finder du ved at gå ind i receptionen for hotellet som ligger i samme bygning. Tryk på øverste knap for at komme til 4. sal med elevatoren. Vælger du trappen så følg den hele vejen op til du kommer til en dør, hvor du bare går direkte ind.

Når du kommer op på 4. sal finder du lokalet ved at fortsætte til venstre langs gangen over det skilt hvor der står Livsindsigt.

Udenfor lokalet står nogle caféborde med hvide stole. Er døren til Livsindsigt lukket, sætter du dig bare ved et af bordene. Er døren åben er det bare at komme ind.

BEMÆRK: Er coachen optaget er det ikke altid vi kan svare på dørtelefonen. Det kan for eksempel ske hvis du kommer mere end 15 minutter før aftalt tid. Hvis du er tidlig på den og vi ikke svarer, vent i nogle minutter og prøv igen.


Livsindsigt Coaches i Vejle

To Livsindsigt coaches har base i Vejle, Lise Rasmussen og Calle Hunefalk.

Calle Hunefalk
Lise Rasmussen
Livsindsigt Coach Vejle: Lise Rasmussen

Både Lise og Calle, ligesom alle Livsindsigt Coaches, er uddannet og certificeret coaches og er erfarne i at guide meditation.


Parkering ved Livsindsigt Coaching Vejle

Der er betalt parkering på Vedelsgade kort afstand fra Orla Lehmannsgade. Du kører ind på Vedelsgade fra rundkørslen ved Vejle Musiktater og følger bakken op – Vedelsgade er ensrettet efter rundkørslen. Orla Lehmannsgade er den første gade til venstre. Eftersom det er en gågade, må du parkere så tæt på som muligt.

Finder du ikke parkeringsplads på Vedelsgade eller søger gratis parkering, er der nogle forskellige alternativer. Efter Vedelsgade kan du dreje til højre (på Blegbanken) og parkere ved næste parkering til højre, ved Mariaparken. Den parkering kræver også betaling. Drejer du til venstre ved lyskrydset, er der mulighed for at parkere ved Fakta og Bowl’n’Fun, halvanden time gratis (husk P-skive). Næste mulighed er hvis du kører over den lille bro og drejer ind til venstre ind i Bryggen købcenter. I Bryggen er der to timers gratis parkering.

Parkerer du ved Fakta eller i Bryggen, kan du gå langs gågaden til Orla Lehmannsgade.

Offentlig transport

Eftersom Livsindsigt Coaching Vejle ligger på gågaden, er der mange muligheder for offentlig transport.

Togstationen ligger 500m fra vores adresse, det tager kun 6 minutter at gå.

Busser stopper også ved togstationen eller tættere på, for eksempel ved Vejle Musikteater. Se rejseplanen for detaljer.