fbpx

Coach Vejle | Fra udfordring til udvikling

Livsindsigt Coach VejleCalle Hunefalk

Coach Vejle

Værktøj og forløb for dig at styrke dit selvværd, dine relationer og dit arbejdsliv. Mental træning til et stærkt stabilt sind. Kom til en certificeret coach i Vejle

Certificerede coaches i Vejle

Livsindsigt coaches Lise Rasmussen og Calle Hunefalk i Vejle er uddannet og certicerede ID Cert. Coach, ID Life Coach, og ID Integral Coach fra coach uddannelsen ved ID Academy.

Begge coaches har desuden mange års erfaring fra yderligere specialiseringer, som for eksempel Mindful Life Coach Certification. Vi følger de etiske regler fra ICF. Coaching foregår i trygge rammer under tavshedspligt.

Lise Rasmussen - Coach Vejle
Livsindsigt Coach Vejle – Lise Rasmussen

Coach Vejle åbningstider

Åbningstider for coaching i Vejle, i lokaler på Orla Lehmannsgade 5, 4. sal.

  • Mandag 9-18.30
  • Tirsdag 9-18.00
  • Onsdag 9-18.30
  • Torsdag 9-17
  • Fredag 9-17

Coaching udenfor åbningstider efter aftale.

coach vejle
Coach Vejle – lokaler

Hvad kan coaching hjælpe med?

Kan coaching hjælpe mod stress?

Coaching kan hjælpe med at finde frem til årsagen til stress og en plan for at håndtere eller komme ud af en stresset situation. Vi kombinerer coaching med meditation som mental træning for at langsigtet forebygge stress.

Tilbydes coaching i Vejle på andre sprog? (Is there coaching in English?)

Coaching tilbydes i Vejle på engelsk og svensk, udover dansk. Coaching in English is offered at Livsindsigt Vejle.

Jeg søger altid at blive anerkendt af andre – kan coaching hjælpe?

Coaching kan hjælpe med at nå ind til at mærke dine behov, og med træning i at give udtryk for dem på en sund og ikke konfliktskabende måde.

Jeg sætter altid andres behov foran mine egne…

Hvis du konstant har følerne ude efter hvad andre synes og har behov for, kan det være at du hurtigt glemmer dig selv. Coaching kan hjælpe med at blive i dig selv, mærke efter, og give udtryk for dine behov uden fjendtlighed.

Selvværd

Hvordan du relaterer til dig selv, hvad du føler at du er værd og hvad du føler at du fortjener.

Relationer

Parforhold, familie relationer, børn, forældre. Håndtering af konflikter, tristhed og sorg.

Fortid

Coaching handler om nuet, og hvordan du kommer videre i fremtiden. Vi behandler ikke gamle traumer eller graver i barndommen. Derimod må du gerne tale om fortiden som den relaterer til din nuværende situation, og hvordan du kan komme videre.

Fremtiden

Hvis du sidder fast eller vil opnå et mål, så er coaching et godt redskab. Livsindsigt coaching er en rummende proces, der ikke er så målorienteret som det er selvudviklende.

Stress Coach Vejle

Stress er en almindeligt forekommende årsag til at besøge en coach. Vejle har flere coaches der fokuserer på stress. Ved Livsindsigt bruger vi mindfulness meditation og mental træning til at skabe langvarig resiliens imod stress.

Trygge og effektive rammer

Du bliver set som du er. Samtalerne varer en time til halvanden, og foregår på en måde, hvor du føler dig mødt, hørt og forstået.

Du bliver taget alvorligt, samtidig med at du får modspil de steder hvor du sidder fast. Du bliver støttet i at stå ved dig selv og at nå ind til din kerne.

Tag kontakt

Bestil et gratis ambitionsopkald sammen med en coach i Vejle. Samtalen varer cirka 30 minutter og foregår online med videoopkald. Samtalen er uforpligtende – hvis ikke du vil fortsætte bagefter, skilles vi bare som venner.

Coach Vejle | Udvikling der styrker integritet og identitet

Coach Vejle: Føler du at det er svært at stå ved den du er? Har du svært ved at stå ved hvad du synes, hvad du vil, og hvad du har brug for? Kan det være svært for dig at mærke dine behov? Er det svært at vide hvilken retning der er den rigtige at bevæge dig i?

Coach Vejle: Savner du at kunne hvile i dig selv? Mangler du at kunne slappe af i andres selskab? Savner du at have en følelse af at vide hvem du er som menneske og hvad du vil? Længes du efter at kunne mærke din kerne og kunne navigere efter den, i dit liv?

Coach Vejle: Synes du at det er svært at finde ordene til at give udtryk for dine behov, når andre prøver på at trække dig i en anden retning? Kan du komme i tvivl om hvad du rent faktisk mærker, og om det du mærker er det rigtige?

Coach Vejle: Trænger du til at kunne lægge den side af dig væk, der siger at du ikke er god nok? Kunne du tænke dig at navigere i din hverdag, med relationer og opgaver, hvor du står ved dig selv, mærker hvad du har brug for, og handler på en måde der er til gavn for både dig selv og andre?

Coach Vejle: Ønsker du dig en coach der ser dig lige som du er, ser under overfladen og accepterer dig netop som du er? Søger du en samtale fyldt med respekt, med ægte og jordnær hjælp til at se virkeligheden i øjnene og få støtten til at finde vejen frem?

Bestil et gratis ambitionsopkald med en coach. Det er ganske gratis og helt uforpligtende. Samtalen varer cirka en halv time over video, hvor du fortæller om din situation og hvad du kunne tænke dig at få ud af coaching.