fbpx

Coaching med Livsindsigt

Coaching er for dig som ønsker at skabe en positiv foranding i dit liv.

Livsindsigt

Coaching kan være fantastisk givtigt, fuld af udfordringer, sorg og fejring. Din coach ser dine værste og bedste sider, men der er ingen større belønning end at se dig lykkes.

Ting vi ønsker at alle vidste om coaching

Vi tænker ikke at du er skør. Du har din unikke måde at finde vej i den her verden. Ingen af os er perfekt. Ingen forventer at du skal kunne det hele imens du er i gang med at lære fra dig selv.

Tillid betyder alt. Din evne til at åbne op og få kontakt til din coach betyder alt for hvor godt vi kommer til at arbejde sammen. Hvis du føler at det ikke fungerer for dig efter nogle sessioner, er det ok at du fortæller det og finder en anden coach.

Du bliver ikke psykoanalyseret. Vi arbejder med nysgerrighed for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af dig selv, dit liv og dine udfordringer. En god coach kommer ikke med påstande om at have svarende for dig. Coachen faciliterer din egen proces og lader dig finde dine egne svar og tanker.

Din coach er ikke en rådgiver. Vi er her for at hjælpe dig med at lære fra dit eget liv. Vi har erfaring, metoder og redskaber til at hjælpe dig, men processen er din. Ved at du finder svarene selv, er det nemmere at holde motivationen, så at du bliver uafhængig med godt selvværd.

Arbejd igennem dine følelser sammen med coachen i stedet for at stoppe – inklusiv vrede. Coaching rummet er det perfekte sted at lære at give udtryk for hvordan du har det. Brug rummet til at afprøve nye måder at være og at se tingene på. Ved at arbejde igennem negative følelser, træner vi os i at blive bedre til relationer og at give udtryk for ting der gør ondt.

Få et gratis opkald til Livsindsigt coaching

Misforståelser omkring coaching

Vi dømmer dig ikke. Vi forventer at du kommer til at falde tilbage i gamle mønstre – det sker for os alle. De fleste mennesker dømmer sig selv langt hårdere end andre. Vi opfordrer dig til at være åben og ærlig, også når du falder i. Ved at være åben, får du mulighed for at finde frem til hvad der gjorde at du faldt i. På den måde lærer du fra dit eget liv og udvikler dig som person.

Du fortjener at være glad. Det burde næsten skrives to gange. Du fortjener at være glad. Glæde er ikke forbeholdt særlige mennesker. Alle mennesker har ting vi fortryder eller gerne ville have gjort anderledes. Alle har haft andre der er såret dem. Vi arbejder sammen for at nå ind til kernen i hvordan du dømmer dig selv. Du fortjener glæde ligeså meget den næste person.

Din coach kan ikke “fikse” dine problemer. Det er kun dig selv, der kan. Coaching kan ikke på magisk måde få alle dine problemer til at forsvinde. Vi kan arbejde sammen med dig for at få nyt perspektiv, få klarhed omkring det, finde frem til en plan og til motivationen for at nå frem til målet. Det kræver at du arbejder med dig selv. Vi ér der for dig, hele vejen.

Den bedste måde at opnå forandring er ved at udfordre vaner og tankemønstre. Det betyder at vi fokuserer på at finde ind til hvad du tror på, der hæmmer dig, og hvilke vaner der gør at du ikke kommer videre. Nogle gange kræver det lidt tålmodighed – det er op til dig hvor meget du kan åbne op. Jo mere du er parat til at udfordre dig selv, jo mere forandring skaber du.

Vi vil gerne at du får det liv du ønsker. Din coach kender dine udfordringer, evner og din tvivl. Der er ingenting vi hellere vil, end at du opnår dine mål og får levet det liv som du ønsker. Din succes er vores succes!

Coaching er ikke altid nemt, men det kan være den bedste gave du kan give til dig selv.

coach vejle
Coach Vejle – lokaler

Bestil tid til en 30-minutters samtale – kvit og frit

Hvorfor folk ofte holder sig fra coaching

“Der er noget i vejen med mig.”

I coaching giver vi dig ingen diagnose. Vi psykoanalyserer dig ikke.

Én der føler sig stresset eller deprimeret tænker sandsynligvis negativt om sig selv og situationen man står i. Bare fordi at der er negative tanker, betyder det ikke at der er noget i vejen. Det ér kun tanker. Dem kan vi arbejde med, sammen i coaching rummet.

Du bliver ikke dømt af en professionel coach – du får ikke et mærkat på panden, der siger “stresset”, “deprimeret”, eller “i stykker”. Vi er alle sammen mennesker, og vi

“Hvis jeg skammer mig over mig selv, kommer du ikke til at dømme mig?”

Det er helt normalt at tænke negativt om sig selv, og at skamme sig. Hvis du gør, så husk at du er ikke den eneste. Det betyder ikke at du skal føle sådan for al fremtid.

Vi møder mennesker dér hvor de ér. Som professionelle coaches har vi brugt flere år på at arbejde med os selv, og på at lægge fordomme til side.

Som coaches er vi her for at guide dig, ikke for at dømme dig. Dem der kommer til os, beskriver os som åbne og ikke-dømmende. Et tryg rum at komme til.

“At søge hjælp betyder at jeg er svag.”

Hvis du vil blive bedre til noget, hvordan skal du gøre det gennem at fortsætte i samme spor?

Livsindsigt Coaching er fokuseret på at hjælpe dig med at blive din egen guide, lærer og hjælper. Det er dit liv, vi er her kun for at hjælpe dig med at stå fast på egne ben. At være selvledende.

Det kræver styrke at åbne op og snakke med et andet menneske og mod at stå ved sårbarheder. Vi har stor respekt for dine udfordringer og samtidig tro på at du kan klare dig igennem dem.

Kom i gang uden risiko – få en snak med en coach

“Jeg er anderledes – du vil ikke forstå mig.”

Samfundet og kulturen vi lever i dømmer rigtig meget. Socialt akav. Ikke-heteroseksuel. Anderledes spirituelle overbevisninger. Lignende mærkater og forventninger gør at mennesker føler sig utilpas med hvem de ér.

Hvis du er parat til at arbejde med dig selv, så er det alt vi har brug for. En coach stiller spørgsmål for at forstå dig bedre. Mange klienter siger at de spørgsmål får dem til at forstå sig selv bedre.

Vi har klienter og venner med forskellige kulturelle baggrunde, seksuelle orienteringer, og livsstilsvalg.

Vi er alle sammen mennesker.

“Jeg gør alt forkert. Jeg er mislykket.”

Der ér ting vi alle laver, som viser sig være fejltagelser. Bare fordi du har lavet en fejl, betyder det ikke at du er mislykket.

Vi laver alle sammen fejl. Alle mennesker.

Du kan vælge at give op og tænke på dig selv som mislykket. Eller kan du være nysgerrig på “hvad kan det her lære mig?”

Små ændringer i dit perspektiv kan betyde store forandringer.