fbpx

Livsindsigt er til for dig, der gør gode ting for andre

Livsindsigt er mere end en virksomhed. Mere end et fællesskab – det er en bevægelse der bringer gode ting ind i verden.

Føler du at du går vejen alene, en gang imellem? At du gør rigtig meget for andre mennesker og nogen gange ikke har plads til dig selv i dit eget liv?

Få mennesker ved hvad de skal gøre for at undgå udbrændthed. De kan være i et job der er inspirerende, hvor alting ser godt ud og er som de har ønsket det – og alligevel er de ikke tilfredse eller føler det som at der er noget der mangler.

Alt for ofte ser vi mennesker – også dem der føler at de har et meningsfuldt job – miste energien og motivationen, på grund af noget de føler at de ikke kan påvirke. De føler at de sidder fast. En følelse af magtesløshed der vokser, indtil den påvirker alt i deres liv.

Kender du én der har været der? Har du selv prøvet det? Følelsen af at bare være nødt til at komme væk…

Vi har prøvet det. At gøre så meget for andre og miste sig selv på vejen. At sidde fast i stress, magtesløshed, sygdom eller udbrændthed – og ikke kunne se vejen frem. Derfor samles vi for at kunne være der for hinanden. For at bidrage med nærvær og empati til dem der er midt i mudderet, og minde dem der ikke er, hvilken vej der leder derhen.

Selvledende og selvansvarlig

Livsindsigt er stiftet på et anderledes grundlag – ikke som en organisation eller et traditionelt fællesskab, men en organisk voksende helhed, med det fælles formål at gøre gode ting for gode mennesker. At give frihed til dem der gør godt for andre.

Vi har ikke en fast struktur, men er fælles i vores formål og i at støtte hinanden. Vi støtter hinanden i de sammenhænge vi er sammen om og de sammenhænge vi ikke deler.

Det betyder at der er ingen der ikke er plads til og der ikke er nogen der er over andre. At vi alle er ledere – i vores eget liv og i de sammenhænge vi er sammen om – og at vi har midlertidige roller vi tager på os og lægger fra os. Vi kan vælge eller blive valgt til at tage styringen og vi kan vælge at lade andre tage føringen – alt efter hvad der giver mening.

Vi ser det som helt naturligt – at vi er selvorganiserende efter hvad der giver mening lige nu og her, i det sammenhæng vi er en del i. Traditionel organisering er en kunstig måde at skabe struktur på, der bliver rigid og ikke kan følge med når omstændighederne ændrer sig.

Selvledelse og selvorganisering betyder ikke at der ikke er struktur – det betyder kun at der er den struktur der passer i en situation, og når situationen ændrer sig, kan strukturen nemt ændre sig. Vi tager ansvar for os selv og for dem vi er sammen med.

organisering

Gode ting for gode mennesker

Noget der er vigtigt for os i Livsindsigt er at gøre gode ting for gode mennesker. Så hvad er gode ting? Og hvilke mennesker er gode mennesker?

“Gode ting” er handlinger der gør gavn for os selv, og for andre. Gavmildhed, generøsitet, venlighed – handlinger der medfører noget godt for modtageren – med en forståelse for hvor meget godt det giver, at give. For os er det vigtigt at hver handling os og andre, så vi ikke glemmer os selv (og gør skade på vores eget liv) og ikke glemmer andre (selviskhed leder ikke til glæde og tilfredshed – vi møder mennesker på den måde vi selv gerne vil blive mødt).

“Gode mennesker” er mennesker der ønsker at være glade og at undgå stress og lidelse. Mon ikke det er størstedelen af mennesker i verden..?

Livserfaring og livskvalitet

Hos Livsindsigt finder du mennesker med megen livserfaring. De kan være unge eller gamle, fra alle nationaliteter og religioner – men fælles for dem ér, at de ved hvordan det er at gennemgå en livskrise.

Vi ved, at livets vej ikke går ligeud. Vi ved hvordan det er at prøve på at holde farten oppe på snoede livsveje – og hvordan det føles at støde ind i forhindringer. Vi ved hvor ondt det gør, og hvor lang og svær en vej det er at finde retningen igen.

Livsindsigt

Kunne du tænke dig at høre mere om Livsindsigt og hvordan det kan være til gavn for dig? Måske at være en del af fællesskabet? Tag kontakt til os og hør hvordan din livserfaring sammen med vores kan give mere meningsfuld livskvalitet.