fbpx

Vi hjælper mennesker med at stå ved sig selv

Vi hjælper dig med beslutninger og livsvalg. Med kompetence i selvledelse kan du forbedre dit parforhold, dit arbejde, dine venskaber og din livssyn. Hvad kan vi gøre for dig?
Calle Hunefalk

Calle har erfaring med stress og udbrændthed, sorg, pårørende til alkoholiker, skilsmisse, svære arbejdssituationer, og meget andet. Med drivkaft til at lære fra det svære, er Calle bygget erfaring fra uddannelser i coaching og visdom fra buddhistiske munke, så du bliver mødt med empati og en smittende livsglæde, der giver dig et rum du kan være helt tryg i.

Mange mennesker har udfordringer med at acceptere sine egne livsvilkår. Efter en livsændrende sygdom over mange år, har Calle arbejdet med sundhed og meditation,tilgivelse og accept. Det gør at du får en guide til livet, så du kan stå stærkere på din egen livsvej.

Lise Rasmussen

Lises erfaring med stress og sorg efter sin mands død, er motivationen bag hendes drivkraft at lære om sammenhænget mellem krop og sind, og hvordan vores sundhed påvirkes. Som uddannet heilpraktiker og coach, og med lang erfaring med meditation, har Lise lært en masse om koblingen mellem krop og sind i vores helbred. Det gør at du kan lære om hvordan dit sind påvirker din krop, så du kan leve det sundeste liv du ønsker.