fbpx

Outdoor Coaching – lev efter dit indre kompas

Mange mennesker er stresset på grund af støj, skærme og travlhed i deres liv. Outdoor coaching giver dem mulighed for at trække stikket ud og mærke sig selv, ude i naturen, så at de får kontakt til sig selv igen og få ro i sit indre.

Brug naturen til at få kontakt med dit indre kompas

Vi er mange der har oplevet stress tæt på kroppen. Enten kører tankerne uden stop, eller så er systemet fuldstændigt gået ned, og vi kan ikke magte at engagere os.

Hvordan fungerer outdoor coaching?

Som regel foregår Livsindsigt coaching indendørs i et lokale med coachen og dig. Er du stresset og kroppen ikke kan falde til ro, er én mulighed at komme ud og bevæge dig i naturen. Outdoor coaching er egnet til at lade dig stresse helt af. Du er sammen med coachen i skoven i nogle timer. Det gør at du får vendt de ting du har brug for, samtidig med at du bruger naturen til at samle energi og balancere dit system.

Erfaring med naturen

Outdoor coach Lars Valentin tilbyder outdoor coaching i skovene omkring Silkeborg. Han bruger en stor del af sin tid ude i naturen. Med Lars som guide kan du lære om naturen, udover at få skruet ned for stress.

Stress og coaching

Der er mange der har det utilpas med at gå til psykolog bare fordi de er stresset. Hos Livsindsigt ser vi det ikke som at der er noget i vejen med dem. De behøver ikke “fikses”.

I stedet for tilbyder vi meditation, outdoor coaching og coaching-forløb for at de skal kunne få klarhed i sit liv. På den måde hjælper vi dem med at finde ind til sig selv. Sådan så at de får indre ro og bliver set som dem de ér.

Måske kan dét her også interessere dig: