fbpx

Skilsmisse coaching

For mænd

Skilsmisse coaching for mænd

Ikke alle ægteskaber eller forhold holder. Skilsmisse coaching er et redskab til at håndtere de udfordringer der er, både før, under, og efter en separation.

Skilsmisse coaching er til for dem der har brug for et redskab til at håndtere hvordan de kommer videre, når parforholdet er i krise eller er opløst.

Livsindsigt Coaching har et særligt fokus på hvordan mænd tager sig igennem en krise som skilsmisse eller separation.

Modtag coaching fra en coach der selv har været der.

Forebyggende, støttende og udviklende

Det er ikke altid lige nemt for mænd at snakke om de ting der holder forholdet i live. I de fleste parforhold og ægteskab er det kvinden der taler mere om følelser og manden der er handlingsorienteret.

Skilsmisse coaching for mænd kan bruges for at få perspektiv og hjælp med at håndtere et forhold i krise. Det kan give ro på i en presset situation og strategier til at kommunikere med partneren.

For mænd der er midt i en skilsmisse er coaching en mulighed for at tage sig igennem uden at gå på kompromis med sig selv. Mange mænd enten kæmper for hårdt og skaber mere problemer for sig selv eller går på kompromis med hvad de selv står for. Coaching giver mulighed for at snakke det igennem før snakken med partneren.

For mænd der er blevet skilt er skilsmisse coaching er redskab til at komme videre med sit liv. At acceptere de livsvilkår der er, og finde den bedste vej fremad.

Skilsmisse – coaching til en svær tid

Skilsmisse-tider er krise-tider. Det er godt at minde sig om at de svære tider i livet ofte er dem vi lærer mest af.

Ofte havner mænd i en eksistentiel krise efter en skilsmisse og søger hurtigt en ny partner. Nogle gange kan det også være for tidligt, så manden går ind i et nyt forhold uden at have lært noget, og gentager samme fejl som i det tidligere forhold.

Skilsmisse coaching kan bruges til at blive klogere på sig selv.

Book en tid til skilsmisse coaching i dag

Få hjælp til at navigere i den turbulens der ér når der er krise i forholdet eller I er gået fra hinanden.

Skilsmisse coaching for mænd
Skilsmisse coaching for mænd